Mitt år

2008
var året då

- Jag upptäckte Twilight serien och blev frälst ,besatt, eller vad man nu vill kalla det. Pinsamt men sant. Men det värsta är över nu, jag lovar!

- Jag fick en mp3-mobil, i och för sig i julklapp men anyway.. xD

- Jag stod på scen själv under Sjuonras show, sjungandes "What a wonderful world" av Louis Armstrong, det gav en enorm och välbehövd boost för mitt självförtroende.

- Jag blev sångare i Ctr-Alt-delete! MAHAHAHAH, stolt? - ja
 
- Musiken började betyda mer och mer för mig. Nya band och artister, ett nytt sätt att lyssna och ett stort beroende.

- Jag "upptäckte" bandet Muse... (m.fl)

- Jag och Stina åkte gummibåt nerför Klintforsån och Medlefors. Det var otroligt vackert, solen sken, alla blommor, träd och buskar som kantade ån, allting andades sommar. Det var underbart.. förutom att vattnet luktade surt och läckte in lite i båten och den inte så härliga slängan av solsting som drabbade mig när jag kommit hem.
Also, Stina plurrade! Men det är trots allt något vi måste göra om?

- Sommarlovet var årets skönaste och finaste tid, då jag verkligen njöt av att vara i min stuga utanför Umeå och läste många bra böcker.
Då Miriam, Jenny, Abbe, Alle och Inger kom upp till Skellefteå och bodde ute i båtvik. Hela tjocka släkten umgicks och hade kul. Vi firade Miriams födelsedag ute i Båtvik. Saknar det! Saknar dem rysligt mycket. 

- Jag och Matilda ville ner till Stockholm för att se Coldplay live i Globen den 17 eller 18 september med det blev olyckligtvis inte av. Vi ska däremot ta chansen att se dem den nu när de kommer till Sverige i Augusti! Eller hur?!

- Jag spenderade mina fem sista dagar på mobackenlägret som deltagare, träffade några väldigt fina människor och hade ganska kul! Sista sommaren jag fick vara där, nu är jag för gammal, buhu. Men vem vet, man kanske skulle försöka att bli ledare till nästa år?
 Det bodde några spanjorer i Västerbottensgården som vi lärde känna lite smått. En kille, alias djungelkatten, blev förälskad i Stina! (Hon blev senare förföljd på CK!).

- Stina, Siri & Josefine bodde tillsammans med mig i min stuga,  det var några väldigt fina dagar

- Jag spelade med Myckle/Medle flickor -94 på Umeåcupen - rolig upplevelse, mycket fotboll.

- Jag efter sommarsäsongen slutade spela fotboll, troligtvis för gott

- KFUM basket tjejer -94 bara blev bättre och bättre dvs. slutade förlora med ca hundra poäng i varenda match! Tack för allt annat kul med er, laget!

- Tanya färgade håret platina blont och sedan svart

- Matilda gjorde dreads

- Jag själv började få långt hårt

- Upptakt för konfirmationen på Solvik.

- som jag inte kunde styra över så det var uppsatt i knut på huvudet under större delen av året

- Jag kämpade med mitt personliga helvete, skolarbetet "Boken om mig"... Men resultatet blev ändå något att vara nöjd över och något att spara.

- Jag skrev en musikuppsats om Johnny Cash och blev ganska betagen av hans liv. Fick ett MVG på uppsatsen sen!

- 17/11 var en dag, full av uppvaknanden och känslor som förändrade allt...

- Jag medverkade och hjälpte till att sätta upp en välgörenhetsgala i Mobacken kyrkan tillsammans med Stina, Almah, Jon, Linnea, Stina, Frida, Anna, Sofie, Karin, mdfl. Vi samlade förövrigt in mer än 14 000 kr som gick direkt till organisationen Barn i alla länder. Man får faktiskt mersmak, det är definitivt något jag skulle kunna tänka mig att göra igen!

- Jag tröttnade på julen och insåg att den mest bestod av ett fult, äckligt koncept; den som konsumerar mest får lyckligast barn.. fast alla vet att så är det inte.

Sen hände det såklart mycket mer, det här är bara ett litet utdrag av året som gått. Jag spenderade många av mina dagar med underbara vänner, tack för allt, tack till alla nu som förgyllt mitt 2008!
2008 var i det stora hela ett väldigt bra år, för mig. Jag har växt mycket och fått bättre självförtroende, träffat nya människot, testat nya saker. Jag har blivit äldre.
2009 lär bli en spännande fortsättning!



RSS 2.0