my heads is spinning


bilden tagen av anna rauhala, skulle jag tro

en händelserik helg skulle jag vilja säga
har haft konfaåterträff från fredagkväll till söndag eftermiddag på solvik, där jag bl annat har improviserat en musikal med rebecka och clara, fäktats med skedar, skrivit början på en låt(?) med ruccola, ätit godis mm.mm.

söndagkväll kunde dock ha slutat trevligare då jag var tvungen att åka in på akuten efter att jag på något sätt fått i mig jordnötter på matfesten. det som mina föräldrar och jag trodde var matförgiftning visade sig vara en allergisk reaktion. men allt slutade bra då jag fick båda kortison och en adrenalinspruta där jag låg på en brits på akutmottagningen med mammas sönderkramade hand i min (jag är lite spruträdd..). ïdag har jag tacksamt legat hemma och vilat upp mig när många andra har knegat iväg till skolan.
men imorgon är en ny dag
tjing

HAHAHAH


- charlieissocoollike

hahaha, när jag och stina satt framför youtube idag hittade vi den här diamanten.
lyssnalyssnalyssna!

en liten stund med en kusin vid en sjö i östergötland



*

RESAN O2








gamla stan, glass, middag och gatumusikanter

RESAN 01





lite stockholm, fjärilshus, promenad, syster, syskonbarn, te och förkylning och en nattpromenad till tunnelbanan.

IGÅR




+ tanya(som kom senare), glass, äppelpaj, skratt, dåliga skämt, presenter och lite nostalgi

!



tapigt försök till konst i paint... men som texten antyder, jag är hemma igen. kom hem fredagkväll, trött och uttmattad.
förövrigt vill jag icke, för allt i världen, att skolan ska börja om...
annars är det rätt bra
hej

PÅ RESANDE FOT

hej
jag har varit ute och rest runt i sverige. nu är jag hos farbror Pär, faster Sissi, lilla kusin Bo och Sissi mamma, som bara pratar holländska. hon är trevlig, det är synd att jag inte pratar holländska eller hon engelska.
här är det väldigt mysigt och vi äter god mat. de har världens finaste hus. i detta hus bodde förut mina farföräldrar. Sissi gör vackra skulpturer och Pär är fotograf. Bo bär cowboyhatt och just nu är han i skolan. mormorn är 94 år och ascool.

jag har varit i huvustaden också. där träffade jag mina kära syskonbarn och kära min syster och en maggan och hennes dotter. det var mycket angenämt. jag älskar min släkt/familj. nu vet ni.
jag har köpt kläder och fotat en hel del. snart kommer jag hem, det är många jag saknar

skolan börjar på måndag.... suicide
näämen vi får se
tjing

IMORGON

ska jag KRULLA/PERMANENTA HÅRET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
knäpp era händer och be...





/en orolig flicka


VB





idag har jag umgåtts med hö och he, forsmark, wallgren, felix å stina på vitbergsbadet. jag har haft det mycket trevligt, trots en ovälkommen förkylning. rutschkanan var dagens stora hit. jag har också pratat med josefine, det känns bra.
imorgon ska jag sitta fyra timmar hos en frisör och på onsdag packar jag, ma och pa in oss i bilen som ska ta oss söderut. vi ska hälsa på släkt och det blir nog roligt. jag har längtat.
hej

if you want, if you like


don't let the it take of,

en stuga i umeå

ett till inlägg för ikväll, en liten, bristfällig summering











dessa tardiga foton är tagna av mig

mjaau





still rocking on the katt-tema, yeppyepp.

barnisvaktis







(det blev en helt hyfsad kombination, jag lovar!)

jag och min fader har vaktat barn ute i båtvik. det var kul, lärorikt, högljutt och tröttsamt.
vi badade, sov(jag för min del ytterst lite på ett tunt liggerunderlag utan luft) lekte lite, åt (bl. hallon å ostmacka) och läste lite om akvariefiskar.
idag har jag även glädjerusat  i skogen, promenerat med min moder och sett hedblad tävla på norrvalla. ikväll ska jag sova och dricka smoothie.
kram, slushbanan

ETT GRATTIS (i efterskott)


Grattis till min vän Siri, som fyllde 15 år (jag tänker inte köra på den där uttjatade "byxmyndighetsramsan" för att förklara hennes ålder!) den 8 augusti. just nu befinner hon sig i the UK för andra gången denna sommar, troligtvis har hon det ganska bra där borta också.

jag är lite sent ute, men whatthehäck kan man göra om man är ute i båtvik utan internet för att vakta syskonbarn? det var förövrigt rätt kul, om än krävande.. ; )

another sunny day




idag har jag shoppat flirtkulor och hängt med Sara på rovön. nu ska jag på en saxgospelkonsert i bureå med papa. vi ses , tjing

the cimarons



- we are not the same

BEAUTIFUL DAY







-underbart

idag cyklade jag, stina och tove två mil fram och tillbaka för att bada i hampen. men det var det värt!


trööött


jag slänger upp lite florence i brist på annat

jag är trött, kom hem från bergsbyn för ett tag sen. gårkvällen var mycket trevlig med lite folk från konfan och en trevlig främling vid namn gabban. lyckades hålla ögonen öppna hela tiden när vi såg REC, en skräckfilm som gör sig väl förtjänt av sin genre.
förövrigt så undrar jag nu, vad det är som händer med något som känns som en rätt diffus dröm om ett nytt band?
känner mig orolig då vi är i plötslig brist på viktiga personer såsom trummis och eventuellt en gitarrist... och vad hände med CAD...? det är synd att det blev som det blev (jag vet knappt vad som blev utav det...) för vi spelade enligt min åsikt väldigt tight ihop.
har inga planer inför ikväll, förutom att jag ska försöka få tag på siri och bestämma något om att träffas innan hon far. det känns viktigt!
förövrigt! MATILDA RING MIG ANGÅENDe DIN MOBIL!

RSS 2.0