kolla vad jag hittat



CocoRosie - South 2nd

på promenad genom stan



Idag har jag mest skrivit på den sabla deckaren, som snart, lyckligtvis, är klar, slut, finito, over and out!
Sen blev det en promenad med min kära moder för att komma ut lite, vi gick en bra bit, till stan och tillbaka. Så därför slänger jag in en låt med den ökände Per Gessle - På promenad genom stan.
Inte för att jag tycker om honom, utan för att ja, titeln är praktiskt det enda som kan beskriva min dag. Tyvärr nämner han i sången ingenting om täckbyxor, oturotur.

Det känns som om den här skolveckan kommer att gå fort, tack och lov.
Det kanske beror på att helgen bjuder på kul grejer såsom tantgympa och middag ute med Tove och Stina. Lördag blir det middag på Pompei och övernattning med laget i KFUM huset.
Sen bär det av till Piteå för en veckas prao. Om jag längtar? såklart!

jag går inte under, jag finns fortfarande kvar



vad skulle du säga om jag sa att jag saknar dig?

idag






Lite random bilder

Konfaträff, lite segt, men annars rätt okej. Det var kul att träffa folk, mysig stämning. Andreas hade en fin overall. Nu måste deckaren i svenska blir klar, men jag orkar inte.
hej

nostalgica



The Ark - It takes a fool to remain sane

jag kan näästan hela texten, nu blir det till att nöta

Veckan som varit - part one

Okej, att blogga är nog inte riktigt min grej, särskilt inte att uppdatera. Men jag gör ett försök..
Veckan som varit har varit kall och väldigt snöig och präglats av mina enorm längtan efter värme, att kunna fara ut när man vill för att springa, mjukglass, shorts och sommarklänningar, sena kvällar med nära och kära och allt det andra som sommaren innebär.
Jag är depp, men vem är inte det när man möts av ett wannabe-antarktis så fort man stiger utanför dörren på morgon?
I torsdags förra veckan lyssnade jag på klassikern "Walking on Sunshine" på väg hem genom snöstormen som förpestade varje skelleftebos liv i tre äckliga dygn. Och ja, jag kände ironin brinna lika ivrigt som  den äckliga kylan och blåsten brann i kinderna. Iallafall, nu ska jag äta en macka, panikläsa igenom fysiken och sedan väntar sängen.
Tjollahopp


Igår kväll,



I TAKET LYSER STJÄRNORNA

Om du tyckte filmen var bra, läs boken! Det är så mycket som går förlorat, även om filmen var gripande och bra på alla andra sätt!

RSS 2.0