mamma&jag



en bild från stugan sådär helt utan anledning

idag har varit min och mammas dag. pappa hade personalfest... han lämnade oss hemma med spetsade päronfestisar och tigerränder på överkroppen. Stenåldern var temat, behöver jag säga mer?
så mamma och jag lagade skitgod mat, tortillas med räkor i texmexsås och guccamole' till, (kanske till och med lägger upp ett recept senare) och hyrde film, bl. filmatiseringen av Ian Mcewan's Försoning.
Har köpt ett kollegieblock också, så nu är det bara att försöka sätta mig ner och handklottra ner nån tarvlig historia! Jag gillar kollegieblock. Jag gillar mamma. Jag gillar film.
puss

101 saker att göra innan man dör

 

jag har otroligt tråkigt och vet inte vad jag ska göra åt det...

igår



jeans och skor - 2hand, tröja - bikbok

igår var jag med matilda och det hällregnade så det var perfekt väder för att baka kladdkaka, uppdatera vår gemensamma blogg seeyasoon.blogg.se och se på filmen Kopps av Josef Fares i. Kvällen bjöd på sällskap av två av mina favoritpersoner i hela världen, nisse och lasse och kahlaha- och plockepinn spel. jag blev klådd av en åttaåringi båda spelen, (dock en mycket smart sådan)! hahahh
ha det bra, kramar
L

fabrik5oårframåtkärlekstrålkastarljusvingarsvartvittochgråzoner










bilder tagna av mig

spegelblank




solnedgångar

the days after

  

bilder tagna av mig

ibland finns det dagar då man bara längtar tillbaka till platser, upplevelser och människor, saker som känns som att det kommer att stanna i minnet för evigt, saker som ger en en bra känsla i magen, händelser som gör att det rycker i musklerna kring munnen, personer som man vill träffa igen. idag är en sån dag.


ideal

bild tagen av mig bild tagen av mig
bild tagen av mig bild tagen av mig

bilder tagna av mig

dagar när man har tråkigt kan gå åt till sånt här,


hej

jag med en mustasch

jag heter lovisa och är fjorton år,

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0