Dags för en bild



longing for this

100000

Sitter inne och laddar inför middag hemma hos Gerd, Rune och tvillingarna i kväll.
Egentligen skulle jag varit ute med kära Stina och fotat vid en avbruten jättetall just nu, men planerna ställdes in pga av att jag har blivit förkyld.  Eller jaa, något liknande mystiskt iaf, och det är skitjobbigt. Näsan rinner, halsen gör ont, huvudet känns segt som sirap och hela kroppen känns lite öm. Känner att jag måste spara mig lite inför kvällen så att jag orkar prata och agera någorlunda normal. 
Det jag inte fattar är varför en förkylning drabbar mig just nu, när sommarn har förfest utanför fönstret. Jag skulle kunna gå ut och lapa lite sol men temperaturen är just på gränsen mellan lagomt svalt eller nästan lite kyligt. IAF, nu ska jag sluta beklaga mig och gå över till roligare ämnen!
Igår var jag på Rudivines födelsedagsfest i Falmark. Jag träffade en massa trevligt folk, käkade tårta, kakor, godis och nåt jättegott tilltugg som Rudivine gjort själv. Och så dansade jag litegrann, eller, jag försökte iaf. Jag hade jättekul, men jag var lite nervösi början då jag inte visste om jag skulle känna någon där mer än R. Men det gick bra. Jag hoppas att jag gjorde ett lika bra intryck hos hennes kompisar som jag fick av dem!
Annars peppar jag precis som 99% av Sveriges befolkning inför sommarlov och allt vad det innebär!
TJING TJAYS
SOMMARTAJTS

SAY IT AGAIN

jag borde, men nej... tror du att jag orkar?
ska hålla tal i fem minuter imorgon på svenskan, ett tal om Thomas Di Leva. Nu frågar du dig säkert, varför i hela glödheta ugn valde jag att prata om Thomas Di Leva? Det undrar jag också just nu. Jag måste ha bestämt mig för att ta mig an detta ämne i en djup omedveten psykos som sedan beslutet tagits inte velat släppa. Förrän nu. För jag har kommit på att det finns inte så mycktet information om Thomas-token att ta upp som täcker hela fem förbaskade minuter. Jag vet knappt vad jag ska säga, men framför allt inte HUR jag ska säga det. Jag kommer troligtvis bara stå där framför klassen och stamma och svamla. Jag är körd. USCH FÖR ATT HÅLLA TAL. men nu måste jag sätta igång, ska snart träna i ca 3,5 underbara timmar(känn ironin brinna, lika mycket som det kommer att göra i mina lår om ca 2 h). Efter det tvivlar jag på att jag kommer orka nöta en massa onödig info om en cool snubbe i klänning.
Önska mig lycka till, det behöver jag!

VIKTIGT



- men jag var rätt glad ändå

fikade med min kära mamma för ett par dagar sen.. : )
VIKTIGT ALLA SKELLEFTEBOR!
Mormors hemgjorda hallonsaft på Café Orlanders smakar som Mormors konstgjorda! Jag kan lova att om ni inte tycker om smaken ev färgämnen och diverse muterade estrar så är ett glas fyllt med detta gift inte värt 20:-
Enligt min åsikt, det är bedrägeri!

historia







ett helt liv

lööerdaegkväell





film med siri, vid elva stormade stina huset och så satt vi och såg slutet på "Hard candy" och sedan "I'm a cyborg, but that's okay", båda riktigt bra, den ena mer skruvad än den andra. På menyn fanns glass med ananas, melon, äpple, kolasås och hackad choklad. You only live once

du vet vem du är!




jag bjuder på en exklusiv titt på mina brådmogna finnar i samma veva som jag önskar min vän Matilda ett fett grattis på 16-årsdagen!

nehepp

Min moder hade ändrat sig angående filmen. Det hade plötsligt blivit för sent då vi två imorgon ska ta bussen upp till det bedårande Piteå för att hälsa på mormor och morfar. Bussen går nämligen kl 08.15. Jag skämtar inte.
Men det känns ändå inte förfärligt att hälsa på, speciellt inte då morfar min inte mått så bra på sista tiden. Så nu laddar jag mobilen med Kent och Blondie för ultimat lyssning på det obekväma sättet i kustbussen och tar med  min kära Valborg som sällskap. Äldre människor är rätt intressanta om de väl börjar prata om saker som var förr, saker som betytt mycket för dem. De har ju upplevt så mycket, och levt rätt länge och med tanke på hur nittiotalet utvecklats i raketfart måste ju de ha varit med om en hel del. Tänk så coolt, det levde ju när vi 90-talister inte ens var påtänkta! Nån som förstår hur jag menar? Jag kan dra en historia om hur min morfar åkte motorcykel över till norge och allt som hände honom där, men jag beskonar er det tills vidare iaf.
Kommer hem vid sju kanske nån gång, smsa om nån vill hitta på nåt? tjoosvejs


ÖÖH

idag har jag inhandlat två skivor för 99:- på ICA Maxi Solbacken (även om jag aldrig förstått grejen med solbacken, vadå, hugga ner en massa träd halvvägs inne i skogen där inget folk bor och göra det allmänt jobbigt och svårt för skellhells befolkning att ta sig dit för att konsumera, utan bil! Snacka om att bidra till växthuseffekten, även om jag inte ska säga något, jag om halsar Loka nr det finns okemikalierat, fräscht, svenskt och närproducerat vatten i kökskranen..)
och det där blev två onödigt långa meningar i en onödigt tjollrig parantes..
anyway, jag stod framför ställningen med säkert hundratals olika skivor och velade och kände mig oförmögen att bestämma mig. Till slut blev det en Kent, vapen och ammunition efter att ha hört åsikter hit och dit om Kents gudomlighet,.Och så chansade jag på en Blondie - the essential collection... vi får väl se vad det blir av det, men jag är än så länge glad!
för övrigt känns det som om att min bekantskapskrets krymper allt mer.. Jag saknar Tanya och Matilda och känner mig förövrigt rätt så invalidig när jag spenderar denna underbara torsdagskväll hemma. Har inga direkta planer för helgen.. Så om du, kära läsare känner för att hitta på nåt, slå en singal eller hoppa på mig på msn eller nåt! Spelar ingen roll vad vi gör, vi kan fånga solkatter i spöregn, leta hårnålar i höstackar eller ta en promis längs älven, bara jag får utlopp för min bristande sociala kompetens..
Nu blev det ett onödigt långt inlägg och jag ska snart avsluta, applåder till dig som mot förmodan orkat ta dig igenom detta inlägg som blev lika invecklat och snårigt som amazonas djungel.
Men kvällen kanske blir lite mysig trots allt, för i kylen ligger det en ananas som väntar på att bli skärd i bitar tillsammans med äpple och banan och glass (och kolasås!). Och så har jag en mamma som vill se en tapig amerikansk kärlekskomedi,  i det senare substantivet (ööh, okej, jag har aldrig varit bra på satsdelar) i meningen ger mig kväljningar som får hela kroppen att skaka. men jag menar... det kunde varit värre
hej

heheheh,

Du får vänta med spänning på "I know what you did last friday 3". måste ju spara lite på de här guldkornen..
Om vi hade kul? OJA!

I know what you did last friday 2


bffs - though they were quite different


the perfect couple


but she grew tired of him

I know what you did last friday








NYTT




tuppjuck

Sitter inne och fryser efter att ha spurtat halvnaken ner längs vår gata i detta mysiga väder. Jag var uttråkad så jag drog på mig bikinin och sprang ut och hoppade, studsade och rusade runt ute i spöregnet! Om det nu var så att nån av mina grannar såg en knallvit kropp och i en svart bikini flasha förbi utanför köksfönstret och satte lunchkaffet i halsen så ber jag ödmjukast och lite generat om ursäkt. eller njaa... för jag hade trotsa allt rätt kul. gå ut och testa du med! : )

THE CRANBERRIES


zombie

I'M A CUCKOO


belle and sebastian

mysigt

IS THIS THE END OR WHAT?

Kom nyss hem från våra lilla uppspelning med rockskolan. Blev lite felspelningar, men det kunde varit värre..
Det var inte så mycket folk där heller, mest föräldrar, de andra banden och några av deras kompisar.
Jag kråkade i alla fall inte på Rosanna. Erik gjorde bra solon.
När jag tänker efter så borde jag försökt njuta mer av att få stå där, men allt hände så plötsligt och oplanerat. Vi skulle ju egentligen spelat klockan 20.00 men så blev det inte så pga av felplanering.
Och plötsligt stod man uppe på scenen och så körde vi igång. Nu vet jag inte ens när nästa chans att stå på scen, och få ha den där speciella känslan i kroppen, kan dyka upp... Det kanske dröjer hundra år. Gud bevare mig väl!
Jag vet inte heller om CAD kommer att fortsätta spela ihop. Det har ju inte funkat så bra tidigare med låtval och sånt. 
Jag vet inte ens vad som skulle vara bäst för oss, var och en, indivduellt eller hur man säger.. Men äsch.. vi får se, knäpp era händer och be (för mig och CAD).
Det får bli avslutningen på det här inlägget, ha det bra kära vänner.

This is you, and this is what i want to do with you





photos by moi

Söndagspromenad





Bilder från söndagspromenaden
Det var ju tänkt att lite mer folks från konfan skulle ut promenixa men det var diverse problem med skjuts och andra planer som ledde till att det bara blev jag, stina och clara som tog en tur runt skolbroarna.
Men det var ju inte dåligt det heller! Det var ett tag sen jag bloggat här har man fått höra, men jag har bara inte orkat.. och så har jag startat en annan blogg, men med det blev det bara tjoller, för jag har glömt mitt lösenord till den och blogg.se vill inte annat än att inte fungera.. så det blir väl till att blogga på den här tills vidare, ska försöka att ta mig och kragen och bättra mig och lägga upp lite bilder då och då, med min nya älskling (läs:systemkamera!) som fått namnet Valborg.

För övrigt, bara för att dryga ut det här redan för långa inlägget; helgen blev riktigt mysig med en massa roligt konfafolk! Längtar till i sommar. Då ska kära åke få råka ut för en hel massa roligheter, roligheter som jag inte klurat ut än...
nu ska jag faktiskt avsluta med dessa gyllene ord:
tjingtjong, stringkalsong

RSS 2.0