longing for the silence


jag gick aldrig in,
kallas det rädsla?

puttin my hands together


ibland är allt man kan göra att tro


JA


hej,du är bra och jag har saknat dig

GLAD


självutlösare

jag har spelat basket. jag har gått en promenad vid strandpromenaden i solnedgången. jag har pratat med matilda för första gången på evigheter. jag har sett filmen "Maria Larssons Eviga Ögonblick". jag har myst med katterna. jag har ätit resterna av en kladdkaka med frusna hallon och vaniljsås. jag har anmält mig till livskraft. vi ska se film på svenska-och engelska-lektioner i en hel vecka nu.
jag är glad.

the cimarons & al barry


morning sun

inte så mycket sun pch snart inte längre så mycket morning.
ändå kan jag inte sluta lyssna på den här låten. mjao

you could call me



-för jag förstår ingenting


tomgång


jag känner att jag kör litegrann på samma tema nu, vad gäller bilder. halvdålig, halvsuddig bilder tagna i höstmörker.

sitter och lyssnar på den här låten. cyklade till efs, cyklade sedan vidare för att grilla med fokus-gruppen. det var mysigt, men kallt och så började det regna. det hölls en fest brevid oss. nån från festan kom och pratade. det fortsatte att regna. elsa och jag beslöt att cykla hem till mig när de andra skulle tillbaka till efs. Halvvägs hemma ringer pappa och säger att han ska ut och handla. jag behöver nycklar för att komma in hemma.
nycklar jag glömt borta vid elden. vi cyklar tillbaka. hittar nycklarna. försöker mingla lite, eeh, det var väl sådär. cyklade hem vid nio, elsa följde med. det var mysigt. nu ska jag slita mig från datorn för att se på mona lisas leende som går på tv. känner att risken för att jag kommer att somna i soffan ikväll är typ.. hur stor som helst.
men.. adios

FIRE


ikväll ska jag på focus och se hur det är.
grillning står på schemat. jag har bakat alldeles för salt pinnbröd.
hej

eeeeeeeeeeeh

min svenskalärare kommer att hata mig. jag har inget att säga till mitt försvar.
jag har seriösa problem med att fatta mig kort.
hej


HÖST



hejhejhej
orienteringsprovet gick... ja, jag kom hem i alla fall! "våldtäktsalarmet" jag tog med mig, i fall att jag skulle tappa bort mig helt, så att civilisationen skulle kunna hitta mig igen, kändes lite overkill. Man sprang ju praktiskt taget i grupp (- tur det!) och bara runt och på vitbergsbacken.

nu är det flugornas herre - elfte uppgiften, som gäller. hoppas att få det klart innan fem-halv sex så att jag kan ta mig till united. snart är jag klar, kan knappt föreställa mig hur skönt det kommer att kännas. så jag kanske borde sätta igång...
adios

the right way?


mobilkamera 2008?


i slutändan, var kanske ett namn det enda jag behövde, till en början.



confusionconfusionconfusion...
för er som undrar, föregående inlägg handlade om att vår bil pajat... ...
eeh... 
dålig lögn, jag vet! men hur som helst, det var inget djupt/viktigt eller farligt.
Min andningsförmåga är det inget fel på och jag har inte panik. jag var bara trött och skrev en massa skit utan egentlig mening. om du inte förstår är det lika bra, för jag tjollrar bara nu också.
fast jag vet vad jag menar! härmed bortförklarar jag föregående inlägg!
: )

på tal om förvirring. mening ovanför var nånting jag lyckats stoppa in i min svenska uppgift. fråga mig inte hur, men det var både roligt och tur att jag upptäckte det! Så nu får inte Phoo får sitta där med den där iofs rätt roliga särskrivningen framför näsan och undra huruvida jag tappat det. jag håller skenet uppe.
nu har jag inget mer att säga, förutom att bönegruppen var kul, jag är fransk pingpongmästare och jag hoppas att stina är frisk imorgon!

hej, sov gott

WHAT THE F*CK IS HAPPENING?



okej, nej. jag vill inte höra mer. jag behöver någon att typ... flippa ut inför. ring på 070 *******
för vidare information. fast jag kanske bara spelar över? nu ska jag gå och djupandas i några timmar och låtsas som om inget betyder inte betyder nånting. ahahah, jag är tokig och paranoid.
hejhej

SEEEEEG



idag har jag haft utvecklingssamtal och jobbat i timmar med svenska-arbetet Flugornas herre. som titeln antyder så har det gått segt. dagens höjdpunkt - gitarr
tjoflöjt

NATTPROMENAD






/SNIGEL/SARA/





snigelsara



HELGHELGHELGHELIGAHELG



jag är lycklig. jag har suttit länge nu och redigerat en massa gamla bilder som jag äntligen hittat på datorn. en del blev riktigt fina tycker jag och sånt gör mig glad.
hakuna matata som vår allas favorit-tim-&-pumba välkända uttryck använder jag nu, för det är äntligen helg.
nu ska jag slita mig från datorn för att dammsuga, plugga och klä på mig.  inte riktigt idealsysslor för en lördag men jag sätter mitt hopp till kvällen.
vi ses,
tjing

the hunt







favorit i repris


slappardag

yeahyeahyeahyoyoyohej.
i'm wanna be rappare - not.
.
är bara väldigt trött, fast jag lyckades sova ovanligt länge i morse, till kvart i elva! tyck synd om mig...
igår var väldigt trevligt, var på brasak och hängde på efs. det var mysigt. ovanligt mycket folk där, både vänner, folk man känner och en massa andra anonyma ansikten.
det var skönt att bara få sitta där i kyrkbänken och slippa tänka ett tag och lyssna på lovsång. gå fram och tända ljus och måla litegrann. att bara få sitta i den där stämningen och lugnet, det är faktiskt något av de saker jag saknar mest från solvik. det, alla kompisar, ledarna och maten, haha.

!

idag har jag mest tänkt sitta hemma och slappa och försöka göra slut på eländet med flugornas herre. en jobbig, men när jag väl tänkter efter, bra bok (även om jag för det mesta har hatat den intensivt pga av skrivuppgifterna!). men ikväll blir det andra bullar, ska vara med sara. får se vad vi kan tänkas hitta på, men det blir nog bra! är väldigt peppad på en promenad vid strandpromenaden med kameran runt halsen. den som lever får se!
vad ska DU göra idag?

tills dess att du skrivit en kommentar, ha ett bra liv. ööh
hej

trees and fabric





foton på stina av mig


svett, blod, tårar och tid


kom hem från ki box förr drygt en timma sedan. var där och slogs och sparkades med den här pinglan. det var kul att få vara lite agressiv. vad annars?
livet flyter på. idag åkte amelia på träningsläger i turkiet.  kommer att sakna henne men hoppas att hon har jättekul! hahah, men jag är lite avundsjuk, jag skulle också vilja fly undan allt ett tag. tänk att bara få ligga och bre ut sig på en solig strand någonstans..
tänkte förövrigt bara säga att jag lever och att hjärtat slår som det ska. mer än så är det väl inte.
hej

saknaden efter sommar och nånting mer


isolation


moby - isolation

fint

HAPPY FACE


bilden har inget med texten att göra!

igår var mysigt roligt skämtsamt och underbart.

tack så mycket för kvällen tjejer!

nej, jag vill inte mer , kom inte närmre



...


start talking


usch



maten står på bordet och jag borde dra mig dit. jag vet inte hur kvällen kommer att bli, hoppas på det bästa men just nu känner jag mig lite nere. är det så att alla är arga på mig eller inbillar jag mig bara?
förövrigt så borde jag fokusera på att vara mindre självisk och ta tag i allt mitt viktiga skolarbete och inte hänga vid datorn hela tiden. vi får se. hoppas att kvällen får en på bättre humör. jag ska äta, slänga mig i duschen och peppa.
hej

ps. 
 -en ljuspunkt - kåffein med Tanya imorgon. minnen vaknar till liv!
ds.


on a hill, looking down


ibland förstår jag inte..

flowers on his grave



inte samma ton




jahaa

jag saknar ju dig..

liten ocean


LÅNGSAM DAG



två toner - två bilder, frukost och sthlm

jag har städat lite i mitt rum och nu borde jag dammsuga. men jag orkar inte. jag vill sitta framför datorn och lyssna på veronicas väna stämma medans jag redigerar bilder.. jag ville men visste inte om jag var välkommen. ikväll blir det filmkväll med Sara, det blir mys. vi dissar hemmakvälls godis pga av deras kanderade jordnötter, just so u know. igår repade jag lite med det nya sk. "bandet". det var roligt, men ej så seriöst. men som sagt rätt roligt och efterlängtat - jag fick sjunga i mick. : ) 
nu ska jag stänga av datorn och ta tag i mitt liv.
hej


ingen rubrik

ööh, det känns som om livet går på tomgång. nu tänker säkert du, kära läsare, att nu är stunden inne! nu ska den lilla ointressant lovisa dela med sig av ett ointressant moan-inlägg om att allt känns meningslöst och stressigt och trist och att lovisa inte vet vad i fasiken hon ska göra.

för det är just så. jag vet varken ut eller in, JAG ÄR BARA SÅ IN I FASIKEN STRESSAD över allt och ingenting. det är läxor och det är skola och träningar som börjar om, det är körövning och en massa andra grejer man vill vara med på och göra, kompisar man både vill och måste träffa. det känns som om det är folk överallt som bara kräver en massa saker av en, omedvetet eller medvetet. det är krav som man vill uppfylla, som egentligen inte borde ta så mycket energi men eftersom allting, alla mer eller mindre trevliga måsten staplas på varandra blir det till slut bara outhärdligt.

det är som om att man jämt jämt jämt ska prestera och vara trevlig och bra och söt och just nu känns det som om jag inte är något av det där och jag orkar bara inte. jag vill vara en 60-årig gubbe som just gått i pension och som har all tid i världen att odla ölmage och bara vara och skita i att behöva prestera överallt och närsomhelst-
förstår du som läser överhuvudtaget om vad jag babblar om?
kanske kanske inte, det viktigaste är att jag får detta ur mig.

och jag vet, det här är inga stora, världsomfattande bekymmer- jag borde egentligen inte tycka synd om mig själv för det här är bara lyxproblem som alla vi människor i I-länder brottas med dagligen. men jag känner bara att just nu vill jag bara sova och inte behöva bry mig ett dugg om att jag "måste" göra något eller "måste" vara något eller "måste" vara någon. det låter helt stört, det jag babblar om. 

i slutändan känns det som om jag inte lever upp till något av alla krav som det kanske är jag själv ställt upp för mig.

men nu ska jag snart stänga av datorn och på så sätt hindra mig själv från att skriva något konstigare och ännu mer personligt på denna blogg, eller någon annanstans där vem som helst kan läsa det.
till mitt försvar kan jag säga att jag är astrött pga av för lite sömn OCH vila.
men jag överlever, jag ska ta mig samman och sluta gnälla. jag ska för fan bli lycklig jag också.
hej

RSS 2.0