BRUNCH - sånt som cowboyerna äter








Matilda sov över. Vi åt godis, såg på disneyfilmer, höll alla lampor i hela huset släckta i en timme - earth hour du vet, somnade alldeles för tidigt. Vaknade vid halv ett och gjorde amerikanska pannkakor. Sen åkte Matilda hem och jag har suttit här framför datorn sen dess.. Borde plugga inför SO-provet, men orkar inte. SKA TESTA ATT RINGA SIRI ISTÄLLET, som troligtvis kommit hem från konståkningstävlingen i Sthlm. tjollahopptjollahej, :D

LÅNGHELGEN


bild från stugan, tagen förra våren


Det har varit rysligt skönt att ha en ledig dag!
Onsdags bjöd på en tur till stan där jag hittade en jacka för 5:-, och det hängdes med Josefine, Stina och Lovisa i ca fem minuter innan det bar av till träning på Eddahallen. Efter den följde jag med Sara hem och fick äta där och sen blev det träning igen. Denna gång på Nordanå med det nystartade basketlaget för killar i högstadiet. REAL PAIN till trots, det var fasligt kul. Killaget hade ett helt annat tempo och jag måste säga att de, pinsamt nog, skulle vinna över KFUM tjejer -94 i en match om de fick chansen. SOrry gums, men ni vet ju att vi är bäst iaf.
Fast Sara och jag tog killarna i allt som hade med skott och skytte att göra, och det var ju tur, annars skulle det bli lite pinsamt..

Torsdag - stina i köket, panik, skratt, smulor, kladdiga muffins :) träning på nordanå och sen kom Tanya. Det var länge sen vi var med varann, pratade och skrattade, har saknat det!

Fredagen, vår heliga, lediga dag, åkte jag med mams och paps till umeå för att  titta till stugan. Vi tittade på stugan i ca fem minuter, sen åkte vi in till stan och åt och shoppade. Kom hem vid halv sex, åt hämtmat från Kriti och sen ringde Stina. Hon undrade om jag vill med på en dansföreställning av elever som gick andra året på dans-estet och det ville jag såklart.
Föreställning var bättre än jag trodde, det blev aldrig tråkigt eller stelt som det lätt kan bli. 
Det var bra koregrafier, duktiga och framför allt inlevelsefulla dansare och smårolig "pausunderhållning". Eleverna såg ut att ha så kul när de stod på scen, och jag önskade för 1000 gången medans jag satt där att jag själv kunde dansa.
Det kan jag inte, då jag sorgligt nog har noll procent koordination eller grace i kroppen. 
okeej, onödigt långt inlägg, nu är det SLUT!


DO SOMETHING

ikväll ska jag och matilda ha pyamasparty. Vi ska också vara med i det här projektet!

EARTH HOUR




VAR MED DU OCKSÅ!

coolt

http://fulheten.com/
Nanna Johansson


RSRSRSRS


 
rs - rockskolan för de icke invigda, det låter mindre töntigt...

det är rätt fint, även om man får offra sig lite

14/3

det är lördagkväll och jag gör ingenting... därför lägger jag upp den här låten!

Carolina af Ugglas - Snälla snälla

Piteå

Halvtaskiga bilder från praon

utsikt mot havsviken


hjärtat av piteå, lukten


Den vita Christinaskolan, där min mamma gick i sin ungdoms dagar


Den här vita kyrkan gick jag förbi varje dag "på väg till jobbet"


Annexet och byggnaden bredvid, som jag var mest i, var från början en prästgård


Här hölls fredagens lektioner


Här gick man in  - andra bilden är helt random, jag vet, men jag tog kort på en liten affär, som låg inklämd mellan två byggnader, för att den var söt



De få, men hemtrevliga gågatorna i centrum


Rådhustorget - the worst picture of the century, jag vet




På detta café brukade min kära moder sitta och fika i sin ungdom


Min barndoms Piteå förknippar jag alltid med de timmar jag spenderade i den här djuraffären
och tittade och suktade efter kaniner, marsvin och sköldpaddor


Random bild


Det här trädet var upplyst på kvällarna, jag bodde hos min mormor och morfar längre ner på gatan.
Jag tog kortet på onsdagkväll, på väg hem från gim-gruppen. När jag kom hem väntade pannkakor med sylt och grädde och en mamma som kommit upp under dagen.


På fredagen blev det avskedsfika

Jag hade roligt på praon och fick lära mig rätt mycket. Jag satt mest och lyssnade på medan Kicki undervisade sina elever, men det var inte så tråkigt som det kanske låter. Att få vara där har faktiskt fått mig att fundera lite på att söka till musiklinjen på gymnasiet. Man kan ju alltid hoppas.
Kicki var jättetrevlig och jag fick träffa massor med andra trevliga människor. Enda minuset var att jag inte fick tiden att lära känna någon bättre. I slutet av veckan vill jag nästan inte åka hem, lite skrämmande, men sant. Önskar verkligen att man fått chansen att söka in för att få börja i Christinaskolans musikklass i 7:an. Själva stämningen och chansen att få utvecklas inom det man älskar och lära sig så mycket om musik är inget man vill gå miste om. 

Time's just ticking





I gårkväll kom Sofie och Pone hem till mig. Det var troligtvis år och dar sedan jag träffade Pone så det var riktigt kul! Vi våfflade mitt hår, pratade lite minnen och flummade. Det var faktiskt länge sedan jag skrattade så mycket.
Sofie och Pone var bl. roliga när dom skulle gå:

S - Hur får man upp dörren?
P - Men Sofie, du har inte tagit lektion i det än!


Idag har jag inte gjort mycket, bara städat rummet och tagit en (enligt mig) rysligt lång promenad. Jag hade hoppats att jag, Siri och Josse skull setts idag men det blev inte så..
Ringde Rudivine nyss och bjöd över henne  på middag på söndagkväll. Det blir kul, jag har saknat henne!
Någon mer jag saknar är Stina, som är på läger i Hemavan. Jag har snart inte träffat smurfen på två veckor..
MEN, hon och Tove kommer hem imorgon (även om Tove skulle till någon förbaskad stuga..)!
Om jag är glad? SOM ETT BARNKALAS!
Jag funderar på att ta med en film, köpa en Ben n' Jerry's och våldgästa hennes hem. Men så finns ju risken att hon är sådär uttmattade som man bara blir efter ett läger. Så nu är frågan, ska jag ge henne tid att vila upp sig ett dygn eller totalt strunta i allt som kan kallas utrymme och självständighet?
Jag lutar åt det andra alternativet! : )
En till person att addera till listan över väldigt saknade personer är Matilda Lindgren. Just nu är moppen i Thailand och hon kommer inte hem förrän om två veckor. Hur ska man överleva?

RSS 2.0